Black Butterflies met Carice van Houten, R. Hauer


  • Grote foto black butterflies met carice van houten r. hauer cd en dvd drama
  • Grote foto black butterflies met carice van houten r. hauer cd en dvd drama
Grote foto black butterflies met carice van houten r. hauer cd en dvd drama Grote foto black butterflies met carice van houten r. hauer cd en dvd drama
€ 8,98
Locatie Roermond  (Limburg)

Kenmerken

Staat Goede staat

Beschrijving

INCLUSIEF PORTO.
EAN: 8716777941799.

Indrukwekkende verfilming van het dramatische levensverhaal van de Z-Afrikaanse dichteres Ingrid Jonker. NIEUWE DVD. 12 jaar en ouder. Speelduur: 95 min. Met een aantal achtergrondfilmpjes (the making of.....)

INFO: Black Butterflies is het door pers en publiek geprezen levens- en liefdesepos over het veelbewogen korte leven van de Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker, treffend gespeeld door Carice van Houten.

Tegen de achtergrond van de Zuid-Afrikaanse roerige jaren ‘60, verbeeldt Black Butterflies het leven van de getalenteerde Ingrid Jonker, een jonge vrouw die haar grote schrijftalent combineert met een kwetsbare en gevoelige geest.
De grote liefde in haar leven, schrijver Jack Cope, kan haar niet het geluk en de gemoedsrust geven waar ze naar op zoek is. En met haar vader Abraham Jonker, een rechtse minister voor de Nasionale Party tijdens het door Ingrid verfoeide Apartheidsregime, heeft ze een moeizame relatie. Vader en dochter drijven door politieke onenigheid steeds verder uiteen.

Langzaam maar zeker stevent Ingrid af op haar noodlottige keuze om een einde te maken aan het leven dat ze zo liefheeft maar niet aan kan…

SAMEN MET DE CD 'Korreltjie niks is my dood' voor 15,00 euro, inclusief porto! (Zie voor meer info de betr. advertentie.)
Kenmerken: Staat: Goede staat, Kopen in RoermondE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21093355

Meer Drama

Meer Drama aangeboden in deze subrubriek.

Roermond, Limburg

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken